fbpx

Tags : мебел

Костадинов најавува казни за несовесните граѓани кои фрлаат мебел на

-Од сите нас зависи каква слика сакаме да оставиме за Струмица.Оваа состојба не е ниту од „Комуналец“ ниту од советниците ниту од администрацијата, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. Мебелот кој на некој не му требал дома, можел да се јави во „Комуналец“ и без финансиски надоместок да го подигнат.Таквото луксузирање на поединци ќе биде […]