fbpx

Tags : медицински паравани

Фондацијата „Заев-едно општество за сите“ донираше 40 медицински паравани на

-Грижата за здравјето на луѓето треба да оди рака под рака со грижата за јавното здравство. Поаѓајќи од таквиот непобитен факт, Фондацијата „ЗАЕВ – Едно општество за сите“, во текот на 2023 година, реализираше бројни донаторски активности за поддршка и унапредување на јавното здравје. На неколку универзитетски клиники и други здравствени установи им беа донирани […]