fbpx

Tags : меѓународен ден на ненасилство

Премиерот Заев по повод Меѓународниот ден на ненасилство

Ве повикувам сите, да се спротивставиме на насилството и да ја раскажуваме нашата убава македонска приказна по која стануваме познати во целиот свет, стои меѓу другото во обраќањето на премиерот Зоран Заев по повод Меѓународниот ден на ненасилство. Денес е Меѓународниот ден на ненасилство, ден кој треба да не потсети дека имаме обврска и должност […]