fbpx

Tags : менаџмент

МЕНАЏМЕНТОТ НА „ЕУРОМАКС РЕСУРСЕС“ ЛИЧНО ДОЈДЕ ВО СКОПЈЕ ЗА ДА

Ќе изградат нов водовод и суво јаловиште, сега власта е на потег Соопштение од прес конференцијата на „Еуромакс ресоурцес“ Компанијата „Еуромакс ресорсис“ ѝ испрати писмо на министерката за животна средина и просторно планирање, Каја Шукова, во кое ги расчистува сите дилеми и заблуди кои во изминатиов период се создадоа во однос на работата на идниот […]

Организација на обуки за стратешкии финансиски менаџмент, маркетинг и промоција,

Проектот „Иновации, развој и вработување во земјоделскиот сектор“ со акроним „IDEAS“ го имплементира Фондацијата за локален и развој на информатички технологии – Гевгелија, во партнерство со Американското земјоделско училиште од Солун, Грција и Мрежата за рурален развој на СМ од Скопје. Проектот „IDEAS“ се стреми да понуди решенија на идентификуваните предизвици преку промовирање на претприемништвото […]