fbpx

Tags : микроскоп

Фондацијата „Заев-едно општество за сите“ донираше хируршки микроскоп на Клиниката

Во чест на 7 Април – Светскиот ден на здравјето, Фондацијата „Заев – Едно општество за сите“, преку своите претставници проф. д-р Венко Филипче и Славица Заева, за потребите на ЈЗУ Универзитетска клиника за пластична и реконструктивна хирургија од Скопје, донираше хируршки микроскоп „OPMI Movena/S7“ во вредностод 1.306.260,оо денари со вклучен ДДВ, сооштоја денеска од […]