fbpx

Tags : Мојсовски

Директорот Мојсовски на средба со новоизбраниот младински делегат во Обединетите

Директорот Наумче Мојсовски заедно со советникот за млади и младински политики на премиерот Заев, Ѓорги Тасев, остварија средба со новоизбраниот младински претставник oд Република Северна Македонија во Обединетите нации, Петар Барлаковски. На средбата директорот Мојсовски му честиташе на Барлаковски за изборот и му посака успешен мандат во спроведувањето на целите, како и успех во извршувањето […]

Мојсовски им додели благодарници на Пандев и Ангеловски

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски денес им додели благодарници на капитенот на македонската фудбалска репрезентација, Горан Пандев и селекторот, Игор Ангеловски. -Денеска во Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport имав чест да ми бидат гости две легенди!Капитенот на фудбалската репрезентација Горан Пандев и селекторот Игор Ангеловски! […]