fbpx

Tags : Муртино-Банско

Продолжи реконструкцијата со проширување на патниот правец Муртино – Банско

Деновиве продолжи реконструкцијата со проширување на патниот правец Муртино – Банско во должина од 1.000 метри, соопштија денеска од Општина Струмица. За градоначалникот Костадин Костадинов, патната инфраструктура е многу значаен елемент во севкупниот развој на општина Струмица, особено меѓу населените места. -Овој е еден од пофреквентните патни правци, поради земјоделските, економските и туристичките потенцијали во […]