fbpx

Tags : Музичко училиште

Почна реконструкцијата на Музичкото училиште „Боро Џони“, ќе добие уште

Градоначалникот Костадин Костадинов со соработниците и членови на Советот, денеска извршија увид во започнатата реконструкција на Oсновното музичко училиште „Боро Џони“ во придружба на директорката Клара Патарова и вработени и ученици од училиштето. -Ова е прва реконструкција на училиштето од кога е изградено во 1991 година. Тогаш имало 13 вработени и 120 ученици, сега има […]