fbpx

Tags : националните тимови

ЖФК Тиверија Струмица со 9 фудбалерки во националните тимови

Во периодот од 04 до 12.08 август У-19 и А националните тимови имаат подготовки во Спортскиот Центар Истатов во Нов Дојран. За таа цел селекторот Астрит Мерко повика 4 фудбалерки на ЖФК Тиверија во У-19 националниот тим:– Велкова Сара– Недева Викторија– Николовска Теодора– Божиновска Теа Во сениорската Репрезентација, селекторот Кирил Изов повика 5 фудбалерки:– Ристовска […]