fbpx

ЖФК Тиверија Струмица со 9 фудбалерки во националните тимови

 ЖФК Тиверија Струмица со 9 фудбалерки во националните тимови

Во периодот од 04 до 12.08 август У-19 и А националните тимови имаат подготовки во Спортскиот Центар Истатов во Нов Дојран.

За таа цел селекторот Астрит Мерко повика 4 фудбалерки на ЖФК Тиверија во У-19 националниот тим:
– Велкова Сара
– Недева Викторија
– Николовска Теодора
– Божиновска Теа

Во сениорската Репрезентација, селекторот Кирил Изов повика 5 фудбалерки:
– Ристовска Александра
– Бошеска Ане
– Панчурова Викторија
– Димоска Теодора
– Николова Ивана

Share via
Copy link