fbpx

Преминот Евзони затворен секој ден од 23 до 7 часот по грчко време

 Преминот Евзони затворен секој ден од 23 до 7 часот по грчко време

Царинската управа известува дека од вечерва 07.08.2020 од 23:00 часот до 08.08.2020 до 07:00 часот по грчко време, граничниот премин Евзони ќе биде затворен за патнички и товарен сообраќај за влез во Република Грција, додека на излез од Грција сообраќајот ќе се одвива нормално.

Оваа мерка ќе трае од 7 до 15 август, а граничниот премин Евзони ќе биде затворен за патнички и товарен сообраќај секој ден од 23:00 часот до 07:00 часот по грчко време.

Share via
Copy link