fbpx

Tags : наградени

Актери од „Антон Панов“ наградени на фестивалот во Враца, Бугарија

Актерката Танкица Стојанова и актерите Горги Трајков и Никола Костадинов од НТ „Антон Панов “ од Струмица се добитници на награди на 32-то издание на Националниот фестивал на мали театарски форми и 10. Фестивал на Новата европска театарска акција што се одржа во Враца, Бугарија, од 16 до 21 мај. Стојанова ја освои наградата за […]