fbpx

Tags : напушти

Ѓорѓе Давид официјално ја напушти Македонија

Српската музичка ѕвезда Ѓорѓе Давид официјално ја напушти Македонија, откако доби одобрение од судските институции. По напуштањето на земјава, Давид закажа конференција за печат за српските медиуми во текот на утрешниот ден. -Ѓорѓе замина за Србија. Ги помина сите процедурални барања од нашите надлежни институции и во текот на вчерашниот ден доби дозвола да ја […]