fbpx

Tags : напуштиле државата

Шестмина позитивни на Ковид-19 се обиделе да ја напуштат државата

Во период од 17-26 овој месец од страна на Секторот за контрола и истраги и Царинските службеници на Ц.И. Аеродром патнички, евидентирани се шест нови случаи на КОВИД-19, позитивни патници кои се обиделе да ја напуштат државата, информираа од Царинската управа. Патниците се евидентирани во системот РАВИО на Царинската управа кој се користи за автоматско […]