fbpx

Tags : недела на солидарност

Црвен крст Струмица ја одбележува Неделата на солидарност

Организацијата на Црвен крст Струмица традиционално ја одбележува Неделата на солидарноста од 19 до 25 Април. Оваа година акцијата ќе се одвива под мотото „Вашиот прилог – значајна помош“.   Целта на оваа акција е да се подигне свеста на населението за потребната меѓусебна поддршка и да се обезбеди соодветна помош за најранливата категорија на […]