fbpx

Tags : невладини

Реакција на градоначалникот Костадинов:Ставам ништовност и вето за невладините кои

-Не ја разбирам потребата на одредени невладини организации да се занимаваат со моето човеково право на верување во Бога, не разбирам зошто истото им пречи.Јас сум човек кој има разбирање за сите, но со сигурност не и за нив.Иако без ниту еден кажан збор, сум мета на одредени индивидуи, јас сум човек растен во духот […]