fbpx

Tags : „Никола Карев“

Крводарителска акција во СОУ „Никола Карев“

Денеска Општинската организација на Црвен крст Струмица во соработка со Службата за Трансфузиона Медицина организираше средношколска крводарителска акција во СОУ.,,Никола Карев”. И покрај состојбата со вирусот Ковид -19, акцијата беше успешно реализирана. Крв даруваа 14 крводарители. -Со крводарителските акции ја реализираме нашата заложба за заштита на животната средина.Ситните подароци кои ги добиваат крводарителите се во […]