fbpx

Tags : Николас Треанд

НИКОЛАС ТРЕАНД, ПРЕТСЕДАТЕЛ И ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР ВО БОРДОТ НА ДИРЕКТОРИ

Комерцијална ПР објава И оваа година, Г-дин. Николас Треанд, Претседател и Извршен Директор на Бордот на Еуромакс Ресоурцес, даде свое видување за перспективите на Проектот Иловица-Штука и спремноста на Еуромакс Ресоурцес и Трафигура Групацијата, најголемиот долгогодишен акционер, да се продолжи посветено се до негово целосно реализирање. Во интервјуто дадено за годишното издание на „The Economist“, […]