fbpx

Tags : нов асфалт

Нов асфалт на улиците „Илинденска“, „Вардарска“ и „Крушевска Република“

-Градежните активности согласно барањата на граѓаните, денеска ги продолживме во горниот дел на градот.Нов асфалтен слој е ставен на улицата „Илинденска“ и делови од улиците „Вардарска“ и „Крушевска Република“, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Продолжуваме понатаму за поубава и пофункционална Струмица во којашто живеат задоволни граѓани!, напиша струмичкиот градоначалник.