fbpx

Tags : нов кружен тек

Општина Струмица: Новиот кружен тек на булеварот „Ленинова“ се уште

Заради големиот број на реакции од страна на јавноста, а како транспарентна и отчетна Општина го даваме следното објаснување за потребата за изградба на крстосница со такво сообраќајно решение. Прво, станува збор за проект кој не е завршен и е во тек на реализација и ова не е неговиот конечен изглед. Второ, станува збор за […]