fbpx

Tags : нова технологија

IQOS – алтернатива за возрасните пушачи развиена врз база на

Во центарот на работењето на тутунскиот гигант Филип Морис Интернешнал (ФМИ), при создавањето на својата иновативна тутунска алтернатива IQOS, стои токму науката. Овие уреди, достапни на македонскиот пазар, претставуваат софистицирани уреди наменети за загревање на тутунот. Уредите за прв пат се појавија на пазарите во Италија и Јапонија, уште пред 10 години. Подоцна постепено се […]