fbpx

Tags : нови 205

Нови 205 случаи на ковид-19, еден во Струмица

Во последните 24 часа се направени 1728 тестирања, а регистрирани се 205 нови случаи на ковид-19. – Скопје 60– Куманово 13– Дебар 17– Штип 10– Прилеп 2– Тетово 13– Струга 12– Велес 3– Битола 3– Охрид 1– Кавадарци 1– Гостивар 23– Струмица 1– Крушево 1– Пробиштип 2– Демир Хисар 2– Македонски Брод 1– Берово 1– […]