fbpx

Tags : нови машини

ЈПКД „Комуналец“ со подршка на Советот на Општина Струмица набави

ЈПКД „Комуналец“ со подршка на Советот на Општина Струмица набави две нови автоматизирани машини за чистење на улиците по најсовремени европски стандарди коишто ќе овозможат побрзо и поквалитетно чистење на улиците. За што поконкретно станува збор од изјавата на Директорот на ЈПКД „Комуналец„ Струмица, Зоран Горгиев. https://fb.watch/fE7_sb2Hnc/