fbpx

Tags : ново

Отворено повеќенаменско игралиште кај училиштето „Никола Вапцаров“

Денеска во Струмица е отворено ново повеќенаменско игралиште кај ООУ „Никола Вапцаров“, во втората урбана заедница, позади спортската сала на ова училиште. Градоначалникот Костадин Костадинов и директорот на ЈПКД „Комуналец“, Зоран Горгиев заедно децата ги испробаа новите голови и кошеви, а во изјавата за медиумите струмичкиот градоначалник истакна дека ова игралиште, кое е четврто по […]