fbpx

Tags : образовен процес

Костадинов: Дваесетина деца со надмината возраст се вклучени во образовниот

-Децата се нашето најголемо богатство, а нивното образование наш приоритет.Со грант којшто го добивме од Детската фондација Песталоци, дваесеттина деца со надмината возраст ги вклучивме во редовниот воспитно-образовен процес, а коишто пред тоа беа надвор од училиштата. Поддршката за овие деца ја продолжуваме и понатаму, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Со посебно задоволство денеска […]