fbpx

Tags : обвинение за убиство

Струмичкиот суд го прифати обвинението за убиството и на вториот

Советот за оценка на обвинителен акт при Основниот суд во Струмица го прифати обвинението за извршено убиство против педесет и петгодишниот М.В. од село Добрејци, кого обвинителството го товари дека на 9 октомври 2018 година извршил кривично дело „Убиство“ од член 123 став 2 точка 1 од Кривичниот законик. Според Обвинителството М.В. е сторителот на […]