fbpx

Tags : одбојкарки

Костадинов за успехот на одбојкарките:Струмица е шампионски град

-Одбојкарскиот клуб Струмица жени се нашите шампиони!Со задоволство им честитав на нашите девојки за куп титулата и постигнатиот успех.Струмица е шампионски град и дефинитивно град на одбојката.Радувај се спортска Струмицо!