fbpx

Tags : одобрување

Еуромакс објави дека е повлечено одобрувањето за спојување на концесиите

Комерцијална ПР објава Согласно строгите правила за берзанско работење, Euromax Resources Ltd Ванкувер, има обврска ажурно да објавува суштински информации и одлуки до Берзата за хартии од вредност во Торонто „TSX“, Канада. Во продолжение ја пренесуваме најновата формална објава доставена до „TSX“ денес 28 Јули 2023, пред отворање на Берзата: Euromax Resources Ltd, Ванкувер, Јули […]