fbpx

Tags : организација

Градоначалникот Костадинов се заблагодари за успешната организација на карневалот

Струмица не организираше само уште еден настан, Струмица организираше карневал од светски размери, докажа пред светот сликовито што е всушност струмичкото чудо!, објави градоначалникот Костадин Костадинов. -Организацијата на таков настан бара решителност, посветеност, бара фокус.Благодарност до организациониот одбор, до ФЕК, до општинската администрација за посветената работа, до Комуналец Струмица оти градот беше чист како солза […]