fbpx

Tags : основан друштво

Основано друштво на словенечки и македонски стопанственици

Бизнисмени од Словенија и од Северна Македонија, вчера, формираа Друштво на Словенечки и Македонски стопанственици. Амбасадорот на Словенија во земјава, Милан Предан, на основањето на Клубот потенцираше дека ова е многу важен момент за стопанствениците од двете држави како и за Амбасадата, која последните години вложуваше многу напори, da cе основа овој бизнис клуб што […]