fbpx

Tags : откупувачи

Градоначалникот Костадинов на средба со земјоделците и откупувачите на зелка

-Со задоволство денеска бевме домаќини на тематската средба што ја организираше министерот за земјоделство Љупчо Николовски со земјоделците и откупувачите на зелка и директорите на државните институции од оваа област, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -На средбата се разговараше за пласманот на зелката по актуелните случувања со војната меѓу Русија и Украина. Се бара […]