fbpx

Tags : Патрик Форвард

ГЛАВНИОТ ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР ВО „ЕУРОМАКС РЕСОУРЦЕС“, ПАТРИК ФОРВАРД ЗА ПЛАНИРАНАТА

По затворањето на Иловица – Штука од јаловиштето ќе останат пасишта и шума а не ,,езеро” Иновациите и новите технологии во рударството се постојано присутни. Тие се дизајнирани да го подобрат секој процес во рудникот и да ја зголемат безбедноста и подобрата заштита на животната средина. И во еден од тековните рударски проекти Иловица – […]