fbpx

Tags : патронен празни

Костадинов на одбележување на патрониот празник на СОУ „Димитар Влахов“

-Денеска по повод патрониот празник, положив цвеќе и оддадов почит пред спомен бистата на народниот херој Димитар Влахов, којашто се наоѓа дворот на истоименото средно општинско училиште.Со учениците и вработените го одбележавме патрониот празник, а ја искористив приликата да поразговараме за актуелната состојба во училиштето, неговите предизвици, воведеното дуално средно стручно образование како успешен начин […]