fbpx

Tags : пена

Фото:Фонтаната во центарот на градот осамна полна со пена

Фонтаната долж Булеварот „Маршал Тито“ осамна денес полна со пена. Според Бранко Ѓоргиев од ЈПКД „Комуналец“ најверојатно неодговрни граѓани во фонтаната истуриле прашок за перење или некое друго средство кое создава пена. Додаде дека го осудуваат овој чин, а во текот на денот екипи на комуналното претпријатие ќе ја исчистат фонтаната. Фото: Јул Медија