fbpx

Tags : пилана

Изгоре пилана со погон за производство на столови во Ново

Утрово во 03:00 часот во село Ново Село, ТППЕ Струмица со 4 против пожарни возила и 10 пожарникари спасители интервенираше на гаснење на запалена пилана со погон за производство на столови. Пожарот е целосно локализиран и ликвидиран околу 06:00 часот. Причинета е голема материјална штета.