fbpx

Изгоре пилана со погон за производство на столови во Ново Село

 Изгоре пилана со погон за производство на столови во Ново Село

Утрово во 03:00 часот во село Ново Село, ТППЕ Струмица со 4 против пожарни возила и 10 пожарникари спасители интервенираше на гаснење на запалена пилана со погон за производство на столови.

Пожарот е целосно локализиран и ликвидиран околу 06:00 часот.

Причинета е голема материјална штета.

Share via
Copy link