fbpx

Tags : план

Д-р Венко Филипче: Имаме план како да вратиме дел од

Др- Венко Филипче, денес учестувуваше на трибина посветена на здравјето во Прилеп каде пред 150 здравствени работници ја претстави програмата на СДСМ и коалицијата во делот на здравството и планираните проекти кои директно ќе ги подобрат условите за здравствените работници и пациентите.  Во своето обраќање Филипче потенцираше дека голем фокус ќе биде ставен на задржување […]