fbpx

Tags : почиста околина

ЕУРОМАКС РЕСОУРЦЕС: „ЗАЕДНО за ПОЧИСТА ОКОЛИНА!“

Комерцијална ПР објава Во рамки на континуираните активности на корпоративна општествена одговорност – „Со Акција и Дела за Подобар Живот СЕГА и ВЕДНАШ!“, компанијата Еуромакс Ресоурцес обезбеди еко-платнени торби за семејно пазарување на прехранбени производи и други артикли за широка потрошувачка. Еуромакс целосно ја финансираше оваа акција и во локална текстилна компанија се произведени неколку […]