fbpx

Tags : показан вежба

Црвен крст Струмица утре организира показна вежба за спасување при

По повод 8. Мај, Светскиот ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина, Општинската организација на Црвен крст Струмица организира показна вежба за спасување од возила при сообраќајна несреќа и давање на прва помош на повредени, која ќе се одржи на ден 08.05.2021 година (сабота) со почеток во 12:00 часот пред зградата на трговскиот центар „Глобал“ […]