fbpx

Tags : показна вежба

Волонтери од Црвен крст Струмица одржаа показна вежба за пружање

Волонтерите од Тимот за укажување прва помош при Општинската организација на Црвен крст Струмица денеска пред Бибиотеката „Благој Мучето“ оганизираа показна вежба на која ги презентираа своите знаења и вештини за давање прва помош во случај на повреди. Волонтерите и денеска несебично се трудеа да ги покажат своето знаење и вештини и уште еднаш потврдија […]