fbpx

Tags : Политика

(ВИДЕО) Филипче одговори што ќе му е политика

Д-р Венко Филипче во кратко видео објавено на неговата Фејсбук страница вели дека секогаш ќе биде со пациентите во операционата сала, но смета дека ќе може да помогне на многу повеќе пациенти и на многу негови колеги доктори како пратеник.  Филипче преку видеото, на стартот на кампањата за Парламентарните избор 2024, одговара зошто се враќа […]

Sticky

Ќе се гласа три дена, а на изборниот ден од

Гласањето на парламентарните избори на 15 јули ќе се одвива три дена, а на изборниот ден ќе биде продолжено за два часа и ќе трае од 19 до 21 часот. Според Уредбата со законска сила што ја донесе Владата,  на 13 јули ќе гласаат лицата кои се во домашен карантин заради позитивен тест на КОВИД-19 […]