fbpx

Tags : помошен објект

Заврши изградбата на помошен објект при Домот на културата „Ацо

Успешно заврши проектот „Реконструкција на Домот на културата Ацо Караманов во Радовиш“ за изградба на помошен објект – натстрешница која има за цел оградување на самата зграда на Домот на култура. Оваа нова структура има значајна услужна функција, осигурувајќи полесен пристап од дворот до бината на салата на Домот. Овој проект е имплементиран од страна […]