fbpx

Tags : понуда

Костадинов: Понудата за зголемување на платата од 10 отсто е

-Како градоначалник имам обврска да имам свој јасен став во однос на протестот на СОНК и сметам дека денеска е вистинскиот момент да го соопштам, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. Правото на протест е уставно загарантирано право и во таа смисла нема да се мешам во нивната одлука за протест.Правото на образование е исто […]