fbpx

Tags : поправиме

Д-р: Филипче: Шансите да го поправиме изборниот резултат се добри

-Јас никогаш не се откажувам. Во најтешките моменти во мојата кариера, а такви имало многу, не сум се откажал и ме охрабрува фактот дека активистите веќе се мобилизираат. Ова е впечатокот на д-р Венко Филипче откако денес ги продолжи активностите на терен во Изборната единица 4 каде што е носител на листата на кандидатите за […]