fbpx

Tags : порој Крушевска Република

Почнаа градежните работи за покривање и уредување на поројот на

Денеска официјално почна првата фаза од реконструкцијата и уредувањето на поројот за атмосферски води „Крушевска Република“. Градоначалникот Коста Јаневски со своите соработници изврши увид во стартот на градежните активности коишто ќе се реализираат на делницата од улицата „Брегалница“ до улицата „Маршал Тито“ во должина од три километри. Еве како ќе изгледа новиот и уреден порој.