fbpx

Tags : Посеана надеж

ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ „ПОСЕАНА НАДЕЖ “ ИМ ОТВОРИ НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ И

Вчера во Europe House во Струмица, струмичани имаа можност да го проследат  документарниот филм „Посеана надеж“. Во документарниот филм учествуваат 15 социјални претпријатија, кои преку своите емотивни приказни не уверуваат дека и во нашата земја постојат претпријатија кои се темелат на солидарност и желба да се помогне на  ранливите групи, вклучувајќи ги во општеството. Режисер […]