fbpx

Tags : посета Турција

Градоначалникот Костадинов ја продолжува посетата на Турција

-Работно и во недела далеку од Струмица, но со нови средби и искуства пак за нашата Струмица.Денеска во уште еден прекрасен град во пријателска Турција, Маниса. Остваривме работни средби со Валијата Јашар Карадениз и градоначалникот Џенгиз Ерѓун.Прекрасни домаќини, гостопримливи и пријателски расположени.Разговаравме за потенцијалите на нашите Општини и како да ги искористиме за поголема соработка […]