fbpx

Tags : потенцијал

Блидарус: Северна Македонија има најголем и најбрз потенцијал за регионален

Северна Македонија има најголем и најбрз потенцијал за раст во регионот. Со двоцифрен годишен раст на ИТ секторот (15%) и голем број таленти во компјутерските науки, Скопје е најразумниот избор за отворање на наш Центар. Исто така, верувам дека на културен план има голема компатибилност и мултикултурно збогатување што нашите нови колеги ќе ги донесат […]