fbpx

Tags : потрошувачка

Пандeмијата ја зголеми онлајн потрошувачката, потрошувачите да внимаваат од каде

Според маркетинг агенции, кои се занимаваат со онлајн продажба, таквиот начин на купување е во се поголем подем во нашата држава, а растот е забрзан заради коронавирусот, кој принуди многу бизниси да се префрлат на онлајн продажба. Како потврда на таквото тврдење го наведуваат податокот дека оваа година досега се регистрирани околу 100 нови е-трговци, […]