fbpx

Tags : поврзување

Во Богданци почна реализацијата на проектот за поврзување на локалните

Во согласност со договорот за заем за финансирање на Проектот за поврзување на локални патишта меѓу Република Северна Македонија и Меѓународната банка за обнова и развој – Светска Банка, денеска од страна на министерот за траснпорт и врски, Благој Бочварски и градоначалникот на општина Богданци, Блаже Шапов беа потпишани договорите за имплементација за подпроекти: Реконструкција […]